Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Lunchconcert st. Bavo

augustus 17 @ 08:00 - 12:30

Singing Unlimited is een vrouwenkoor dat vierstemmig á capella zingt. Het koor is in 2013 opgericht en bestaat inmiddels uit 50 vrouwen van alle leeftijden en achtergronden. Vanaf de oprichting doet het koor jaarlijks mee aan een competitie met andere Barbershopkoren – zoals deze zangstijl heet – in Engeland. Daar won Singing Unlimited tot twee keer toe de ‘Most improved chorus Award” en een zilveren medaille in de midsize koren categorie.

Zingen en optreden – dat is hun gemeenschappelijke passie. Ze repeteren wekelijks op donderdagavond in het Ontmoetingscentrum in
Badhoevedorp en werken dan aan het verbeteren van zangtechniek en het verder ontwikkelen van muzikaliteit en presentatie. Daarbij hebben ze het ook nog eens heel gezellig met elkaar!

Tijdens het lunchconcert laten ze u kennismaken met de veelzijdigheid van het á capella zingen. Gevoelige ballades uit films of musicals zullen worden afgewisseld met leuke uptunes en popsongs.
Singing Unlimited – o.l.v. dirigent Anita Zengerink – laat horen en zien hoe professioneel een amateurkoor kan zijn. Kom en laat u verrassen!

 

Gegevens

Datum:
augustus 17
Tijd:
08:00 - 12:30
Website:
https://singingunlimited.nl/lunchconcert-st-bavo/

Locatie

st. Bavokerk
Grote Markt 22
Haarlem, 2011 RD Netherlands
+ Google Maps